Okulumuz eSafety Label (Güvenli İnternet) Belgesini Almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz 1/A sınıf öğretmeni Elif Tuncel 'STEAM UP' e-Twinning projesini uygulamaya başladı. Yerli yabancı 16 öğretmen ile proje yürütülmektedir Projede, STEAM eğitimi ile amaç 21.yy yetenekleri edinilmiş, kolayca kullanılabilen çözüm odaklı ve iletişimin gelişmesi gelişmiş bir nesil yetiştirilmesi hedeflenmektedir.Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat veMatematik Konularını entegre eden STEAM eğitim yaklaşımının özü, problem anlama ve çözmenin gelişmiş, teknolojik süreç yeteneklerini edinmiş olan bir nesil yetiştirmektir.Bu bağlamda STEAM okuryazarlığı ile ülkelerin, bölgelerinde sadece STEAM yoğunluğunun ilgi duymasını değil, bu geniş bilgi ve beceri ile gerçek dünya bilgilerini çözebilecek donanıma sahip olmaları hedeflenmektedir.